Charmecamping Op Fietse in Erica
Minicamping in de provincie Drenthe

De familie Nijssen zijn de eigenaren van Charmecamping Op Fietse in Erica, een boerencamping in de provincie Drenthe. Dat het een mooie en schone camping is, is wel duidelijk als je opgenomen wordt in het boekje over de 1000 mooiste plekken in Nederland. Ook heeft men een Zoover-Award gewonnen in de categorie Beste Camping. Minicamping Op Fietse in Erica, een boerencamping in de provincie Drenthe is gelegen in de zuid-oost hoek van de provincie en hoort bij de Gemeente Emmen.

Minicamping Op Fietse in Erica, boerencamping in Drenthe

Op charmecamping Op Fietse in Erica staan 25 ruime plaatsen tot uw beschikking, deze zijn verdeeld over twee velden. U kunt hier zelfs in een klein bosje kamperen! Er is zeer luxe sanitair aanwezig met vloerverwarming en o.a. 4 ruime douches. Voor de kinderen zijn er volop speelmogelijkheden. Auto’s worden geparkeerd op het parkeerterrein, zodat kinderen hier geen last van hebben. In de receptie ligt voldoende informatie over deze prachtige omgeving.

boerderijcamping Op Fietse in Erica, minicamping in Drenthe

De omgeving waarin Minicamping Op Fietse in Erica ligt is uitermate geschikt voor de fietsliefhebber. Er liggen hier kilometerslange fietspaden. Voor de dagelijkse boodschappen bent u o.a. op Erica zelf aangewezen. U vindt hier alle noodzakelijke voorzieningen. Maar ook Emmen is natuurlijk een bezoek waard, zoals de Dierentuin. Maar ook Orvelte, Borger, de vestingstad Coevorden en de natuurgebieden in het veen zijn bijzonder mooi.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van charmecamping Op Fietse in Erica.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina