Minicamping Les Limites du Possible in Bellingwolde
Boerencamping in de provincie Groningen

Minicamping Les Limites du Possible in Bellingwolde, een boerencamping in de provincie Groningen is een mooi landelijk gelegen camping bij een agrarisch bedrijf. Het dorp Bellingwolde, is vlakbij de Duitse grens gelegen en goed bereikbaar via de A7 of zelfs via de A31, de Duitse autobahn richting Leer. Men beschikt hier over 15 standplaatsen. Naast de kampeerplaatsen treft u hier ook 3 vakantie-appartementen aan. Deze mooie minicamping Les Limites du Possible in Bellingwolde, een boerencamping in de provincie Groningen, is vooral geschikt voor senioren.

minicamping Les Limites in bellingwolde


De sanitaire voorzieningen op minicamping Les Limites du Possible in Bellingwolde, zijn te vinden in het gebouw waar ook de recreatieruimte is. Deze voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig.Voorals als u een natuurgenieter bent, dan zult u zich hier echt thuisvoelen. Fietsen, wandelen of zelfs er op uit met de boot, alles is hier mogelijk. Maar natuurlijk vindt u in deze omgeving ook voldoende mogelijkheden om culturele uitstapjes te maken.

boerderijcamping in Groningen


Uitstapjes maken vanaf minicamping Les Limites du Possible in Bellingwolde, kunt u volop doen. Natuurlijk bezoekt u de Zeehondencreche van Lenie ’t Hart in Pieterburen. Maar ook de dierentuin in Emmen, Vesting Bourtange, de stad Leer in Duitsland of de hoofdstad van de provincie Groningen, allemaal zondermeer interessant. U zult later zeggen: dit had ik niet verwacht te vinden in de provincie Groningen.

Natuurlijk bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Groningen!
Klik dus HIER voor een bezoekje aan de website van minicamping Les Limites du Possible in Bellingwolde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina