Minicamping La Prise in Les Crots Maillots,
Boerderijcamping in Cossaye, departement Nièvre

Minicamping La Prise in Les Crots Maillots”, een boerderijcamping in Cossaye, gemeente Cossaye, departement Nièvre is een kleine gezellige camping met 6 plaatsen op 4000 m², ideaal voor rust zoekers en waar u ontvangen wordt door Toos en Wim. Er even tussenuit, terug naar de rust, eenvoud en natuur, even terug naar jezelf, alleen of met uw gezin. Kom genieten van de rust en de ruimte in de Bourgogne. Zij bieden u de mogelijkheid om een 2/3 persoonscaravan of een (nieuw) chalet voor 4 personen te huren. Of een kleine blokhut met een stapelbed en kookgelegenheid, zeer geschikt voor wandelaars of fietsers. Indien u met uw eigen kampeermiddel komt kiest u een plaats op Minicamping La Prise in Les Crots Maillots”, een boerderijcamping in Cossaye, departement Nièvre.

Het sanitair gebouwtje op minicamping La Prise in Les Crots Maillots is voorzien van 2 douches met thermostaatkraan, 2 hangtoiletten, 4 wastafels en een afwasgedeelte, allemaal voorzien van koud en warm water. Een wasmachine en koelkast is aanwezig. Over de hele camping is gratis WiFi. De Engelsen zeggen het zo mooi: Less is more. Dus bij Camping La Prise wel een zwembad, maar geen megaglijbaan, geen ruimte voor honderden caravans en er is ook geen animatie. Men houdt het liever simpel, want daar gaat het toch om bij het kamperen? Op Minicamping La Prise in Les Crots Maillots treft u een gemoedelijke sfeer aan en biedt men u grote, niet afgebakende kampeerplaatsen, op twee heel licht glooiende velden, gescheiden door een kleine greppel. Rondom de camping liggen weilanden waar koeien en schapen grazen. Ook wild, zoals vossen en herten kunt u zien in de weilanden om de camping heen.Diverse vogelsoorten zijn hier nog volop waar te nemen, zoals de hop, ijsvogel, blauwe reiger, steenuil, bosuil, buizerd, torenvalk en ooievaar.


Minicamping La Prise in Les Crots Maillots ligt 8 km van de plaats Decize, waar regelmatig activiteiten zijn, waar iedere vrijdagochtend een kleinere en iedere derde dinsdag van de maand een redelijk grote weekmarkt is. Decize is ruim voorzien van diverse soorten restaurants, er zijn 4 supermarkten en er is ook een streekziekenhuis. In de omtrek kunt u prachtige wandel en fietstochten maken in een zeer rustige omgeving en de camping sluit zich daar naadloos bij aan. De boerderijcamping kan gebruikt worden als vertrek of aankomstpunt voor uw fietsvakantie en uw auto kan op de camping gestald worden. Wilt u een actieve vakantie dan heeft u in de omgeving een ruime keus, wandelen, fietsen, kanoën, steden bezoeken, Circuit Magny-Cours, noem het maar op. Wilt u bijkomen en helemaal niets ondernemen, kom dan vooral genieten van de rust. Als u wilt, kunt u zich ook uitleven met de favoriete Franse sport Jeu de Boule, heeft u geen boules? Deze zijn op de camping volop aanwezig. Toos en Wim hopen u eens te verwelkomen op de camping of in één van de huurobjecten.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze rustige boerencamping in Cossaye, departement Nièvre?
Bezoek dan de pagina van minicamping La Prise in Les Crots Maillots (Bourgogne)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina