Minicamping La Petite Perle in Saint-Pardoux-Corbier
boerencamping in Corrèze (regio Limousin)


De Nederlandse eigenaren van minicamping La Petite Perle in Saint-Pardoux-Corbier
boerencamping in Corrèze (regio Limousin), zijn trots op hun fijne camping. Of u nu houdt van natuur, vissen, outdoor, watersporten of de typische franse sfeer: u bent meer dan uitgenodigd en van harte welkom om samen met hen te genieten van het heerlijke leven in de Corrèze. Tussen het weidse, glooiende landschap van de Corrèze, met haar gemoedelijke, typisch Franse sfeer bevindt het terrein van La Petite Perle zich aan de oevers van het grote vismeer in Saint- Pardoux Corbier. Zonnig weer, midden in de natuur, uitkijkend over het water en de campagne-koeien biedt La Petite Perle een heerlijke plek om te genieten van natuur, rust en het idyllische Franse leven. Minicamping La Petite Perle in Saint-Pardoux-Corbier, een boerencamping in Corrèze, is een ideale verblijfmogelijkheid voor de rustzoeker, kampeerder, visliefhebber en ideaal gelegen als doorreiscamping.

Minicamping La Petite Perle ligt in het het idyllisch campagnedorpje St. Pardoux Corbier en biedt u 30 royale schaduw en zon- rijke kampeerplaatsen. Het sanitair is goed verzorgd en over het terrein verdeeld vindt u verschillende electra en watertappunten. U mag bij aankomst uw eigen plaats uitzoeken. Let op: het meer is uitsluitend geschikt om in te vissen en er mag helaas niet in worden gezwommen. U vindt een groot recreatiemeer op +/-15 minuten afstand en een openbaar zwembad op +/- 5 minuten, in buurdorp Lubersac.


De Corrèze staat bekend als het groene hart van Frankrijk; het is nog niet ontdekt door het massatoerisme en heeft zijn authenticiteit behouden. U zult zich snel thuis voelen in dit nog ongerepte gebied; bij de nog gastvrije bevolking, weldadige rust, stoere outdoor- mogelijkheden en lekkere klimaat. In de omgeving van Minicamping La Petite Perle in Saint- Pardoux Corbier zijn tal van mogelijkheden om te fietsen, wandelen, watersporten, zwemmen of het bezoeken van charmante dorpjes. De Corrèze is het zuidelijkste departement van de regio Limousin, aan de voet van het Centraal Massief en biedt daarmee een afwisselend landschap van heuvels, rivieren en meertjes. Naar het oosten toe ligt de bergketen ‘de Monédières’ met zijn mooie vergezichten en de uitgestrekte hoogvlakte van het plateau ‘de Millevaches’ (1000 meren). Meer naar het zuiden liggen dichtbeboste heuvels die worden doorsneden door de rivier de Dordogne.


Bent u nieuwsgierig geworden naar deze leuke boerencamping in Corrèze?
Kijk dan een verder op de website van minicamping La Petite Perle in Saint- Pardoux Corbier
Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina