Minicamping Klein en Fijn in Froombosch
Boerencamping in de provincie Groningen

Minicamping Klein en Fijn in Froombosch, een boerencamping in de provincie Groningen, heeft de beschikking over 15 kampeerplaatsen. Om u ook veel privacy en beschutting te geven, is het kampeerterrein verdeeld in hofjes, beschut door dennenbomen. Froombosch is een klein dorpje iets ten noorden van Hoogezand, alwaar u alle noodzakelijke voorzieningen aantreft. U zult ervaren hoe mooie en rustig het kan zijn als u kampeert op Minicamping Klein en Fijn in Froombosch, een boerencamping in de provincie Groningen.

minicamping Klein en Fijn in Froombosch, boerencamping in de provincie Groningen

De voorzieningen op Minicamping Klein en Fijn in Froombosch zijn vooral gericht op senioren, voor kinderen zijn er geen speeltoestellen. De ligging van de mini camping is ideaal voor de visliefhebber. Het sanitair bestaat uit 2 douches 2 toiletten. Om de omgeving te verkennen kunt u uitstekend gebruik maken van uw fiets, er zijn nl hele mooie fietsroutes in de provincie. Maar in de omgeving kunt u ook heerlijk wandelen.

boerencamping Klein en Fijn in Froombosch, mini camping in de provincie Groningen


Eén van de mooiste routes die er is, is de Dollard Route. Deze 180 km lange route loopt door het Reiderland in Duitsland en de provincie Groningen. U kunt hier ervaren hoe de strijd tegen het water gewonnen is. Maar u kunt ook eens de mooie steden als Winschoten, de stad Groningen, Delfzijl en Appingedam met een bezoekje vereren. Minicamping Klein en Fijn in Froombosch is door zijn centrale ligging een uitstekende verblijfplaats om de provincie Groningen te bezoeken.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan hier de website van Minicamping Klein en Fijn in Froombosch.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina