Boerencamping Het Ruttenshoekje in Rutten
Een minicamping in de provincie Flevoland

In de kop van de Noordoostpolder ligt de kleine, rustigeSVR minicamping “Ruttenshoekje” in Rutten, een boerencamping in de provincie Flevoland. Van 1 april tot 1 oktober wordt u van harte welkom geheten door de familie Feenstra op één van de 15 plaatsen voor caravans, campers of tenten. De ruime plaatsen bevinden zich om de boerderij en grenzen grotendeels aan de landerijen met elk jaargetijde een ander gewas. Alle plekken zijn voorzien van 6 ampère stroom. Onder de “hooiberg” bevindt zich het sanitair met voor dames en heren een apart gedeelte met elk 2 toiletten, 2 douches en wastafels. Buiten is een mogelijkheid om af te wassen en een overdekte ruimte om lekker te kunnen barbecuen bij slecht weer....

minicamping het Ruttenshoekje in Rutten, Flevoland

 

Voor de kinderen is in de recreatieruimte speelmateriaal aanwezig. Op het veld is een kleine speeltuin met een trampoline, glijbaan, basket, tafeltennistafel enz. te vinden .Men hebben ook een ruimte waar u uw fietsen kunt stallen. Voor de niet kampeerders is er een Bed en Breakfast: Op de voormalige hooizolder zijn 2 ruime kamers. Er is een eigen opgang. De kamers zijn voorzien van 2 eenpersoons bedden (evt. met kinderbedje).en een zitmogelijkheid. Op elke kamer eigen douche, toilet en televisie.Bij elke overnachting hoort een uitgebreid ontbijt. Bij deze kamers behoort een goed ingerichte, ruime keuken voor gezamenlijk gebruik. U bent het gehele jaar van harte welkom.

Op 5 km. afstand ligt de levendige watersportplaats Lemmer. Het heeft een gezellig centrum met vele terrasjes, winkels en supermarkten. Ook is er een zwembad en een zandstrand aan het IJsselmeer en zijn er trailerhellingen te vinden. De Friese meren vindt u op ± 8 km vanuit de camping. Dus volop watersport mogelijkheden. Op een korte afstand bevindt zich het vissersplaatsje Urk met aan het eind van de dag aankomst van de vissersvloot met aansluitend een veiling. Emmeloord ± 15 km heeft een gezellig winkelcentrum, een zwembad, een kinderboerderij enz. In de omgeving zijn tal van musea te vinden o.a in Urk, Lemmer en Schokland. Voor de liefhebbers de orchideeënhoeve in Luttelgeest (±17 km).

bloembollen bij boerencamping het Ruttenshoekje in Rutten

 

In en om Rutten vindt u een kaasmakerij, leliekwekerij een bamboekwekerij,een golfbaan die voor iedereen toegankelijk is en een prachtige speeltuin. Voor de wandel- en /of fietsliefhebbers zijn er voldoende mogelijkheden o.a in het Kuinderbos (6 km ), Gaasterland (±16 km), het Nationaal Park de Weerribben (nabij Ossenzijl)± 20 km In de zomermaanden worden er verschillende evenementen in de omgeving georganiseerd. In onze recreatieruimte kunt u nog veel meer informatie vinden over de omgeving.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Flevoland?
Kijk dan eens op de website van minicamping Het Ruttenshoekje in Rutten


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina