Minicamping Het Hamshoff-oord in Stuifzand
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

MInicamping Het Hamshoff-oord in Stuifzand, een boerderijcamping in de provincie Drenthe is eigendom van de familie Ham. Op hun voormalige boerderij hebben zij deze leuke mini camping opgezet met 20 ruime plaatsen. Er zijn drie veldjes: één met ruim zicht, één met veel privacy en één waar u met meerdere kampeerders kunt verblijven en zodoende meer contacten kunt leggen. Iedere plaats is voorzien van een tegelplateau. Om zoveel mogelijk rust en veiligheid te waarborgen, dienen de auto's op een aparte parkeerplaats gezet te worden. Op deze wijze kunt u het beste genieten op Minicamping Het Hamshoff-oord in Stuifzand, een boerderijcamping in de provincie Drenthe.

Minicamping Het Hamshoff in Stuifzand, Drenthe

Er zijn goede voorzieningen op Minicamping Het Hamshoff-oord in Stuifzand. Voor uw fiets is er een overdekte stalling met gratis oplaadpunten voor uw electrische fiets. Voor de kinderen is er een speeltuin met schommels, een draaimolen, een zandbak etc. Ook is er een volleybalveld, een voetbalveld en een jeu de boulesbaan aangelegd. Er is een gezellige recreatieruimte, ideaal als het weer ons in de steek laat. Het moderne toiletgebouw van deze boerderijcamping bestaat uit een gedeelte voor dames en een gedeelte voor de heren. Ieder voorzien van 2 toiletten en twee douches. Ook is er een aangepaste ruimte voor minder validen en voor baby's. Afwassen kunt u comfortabel binnen doen.

Mini camping Het Hamshoff-oord in Stuifzand, Drenthe

De familie Ham organiseert in de recreatieruimte verschillende activiteiten, natuurlijk geheel vrijblijvend! Onder andere bingo, klaverjassen of eens een gezamenlijke maaltijd. Door de ligging van Minicamping Het Hamshoff-oord in Stuifzand kunt u vanaf de camping hele mooie wandel en fietstochten maken, o.a. over Het Dwingelerveld, een nationaal park. Winkelen, uit eten gaan of een bioscoopje pakken kunt u uitstekend in het nabij gelegen Hoogeveen of in Meppel, Assen,en Emmen. Er zijn ook veel activiteiten en bezienswaardigheden in deze mooie provincie.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Het Hamshoff-oord in Stuifzand.

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina