Minicamping Het Binnenland in Bennekom
Kleine camping in de provincie Gelderland

Minicamping Het Binnenland in Bennekom, een kleine camping in de provincie Gelderland beschikt over 25 ruime en zeer goed verzorgde kampeerplaatsen. Het 5000m2 grote terrein heeft een leuke indeling met diverse mooie bomen. Alle plaatsen beschikken over een eigen riool-, water- en een stroomaansluiting.Naast het campingterrein heeft men een mooi aangelegd theeterras. Hier kunt u genieten van de huisgemaakte appeltaart, heerlijk schepijs en andere lekkere dingen. De familie van den Berg, de eigenaren van Minicamping Het Binnenland in Bennebroek, een kleine camping in de provincie Gelderland, wil u graag laten genieten op hun mooie bedrijf.

Minicamping Het Binnenland in Bennekom, Gelderland

De voorzieningen op Minicamping Het Binnenland in Bennekom zijn erg goed. Het sanitairgebouw is ruim opgezet en er zijn 3 toiletten, een urinoir, 3 douches, een invalidentoilet/douch en natuurlijk een was- en aankleedruimte voor kinderen. Tevens is er een wasmachine en een koelkast aanwezig. Uw fiets kunt u stallen in de overdekte ruimte. Voor de kinderen zijn er ook speelattributen aanwezig. Ze kunnen spelen met schommels, skelters, trekkers en er is een zandbak. Naar de mogelijkheid om te kamperen kunt u ook het 4 persoons Bakhuis of een 4 persoons stacaravan huren. Ze zijn volledig ingericht, inclusief een TV.

 

 

Minicamping Het Binnenland in Bennekom is erg afwisselend. U kunt hier lange en rustige wandel- en fietstochten maken (kaarten op de camping te verkrijgen). De bossen liggen op korte afstand van de camping. Aan de andere kant van de Rijn treft u het Betuwse Rivierenlandschap aan. Verder vindt u in de nabije omgeving het Ouwehands Dierenpark, Burgers Zoo, Speeltuin De westerbouwing, Het Kröller Müller Museum, het Openluchtmuseum en ook het Oorlogsmuseum. Maar gezien de ligging nabij de steden Veenendaal, Arnhem en Ede kunt u zich ook daar uitermate goed vermaken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze kleine camping in Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Het Binnenland in Bennekom.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina