Minicamping Puur Lage Vuursche in Lage Vuursche
Boerencamping in Utrecht

Gaby van Vark en Wendy Muller van minicamping Puur Lage Vuursche in Lage Vuursche, een boerencamping in de provincie Utrecht heet u graag welkom op hun bedrijf. Op de contreien van de oude boerderij Eterna vindt u een Bed & Breakfast hotel en een restaurant en is er een kleine gezellige camping die ruimte biedt voor 35 tenten, caravans en/of campers. (geopend van 15 maart tot 31 oktober). Behalve het hotel, het restaurant en de camping zijn er nog twee trekkershutten en twee chalets, waar plaats is voor maximaal vijf personen.Ook beschikt men over een vergaderzaal. Kijkt u hier rustig rond en wanneer u nog steeds vragen heeft zoek dan contact met met Gaby en Wendy en men zal u alles vertellen over minicamping Puur Lage Vuursche in Lage Vuursche, een boerencamping in de provincie Utrecht.

minicamping Farm Eterna in Lage Vuursche

 

U kunt natuurlijk ook, wanneer u dat graag wilt, even langs komen op minicamping Puur Lage Vuursche in Lage Vuursche om eventueel een kijkje te nemen en/of een kopje koffie, of iets anders te drinken. De Natuurcamping is vooral geschikt voor senioren en levensgenieters. Het terrein is 1 ha groot en er kunnen 35 plaatsen bezet worden. Elektra is aanwezig ( 6 amp.). Bij de camping hoort een afzonderlijk toilletgebouw met warm en koud stromend water (gratis). In de gemeenschapppelijke ruimte liggen spelletjes, boeken en tijdschriften. Ook is er gratis internet beschikbaar.

 

Behalve het hotel en de minicamping Puur Lage Vuursche in Lage Vuursche, zijn er nog twee chalets waar plaats is voor ieder vijf personen. U heeft daar de beschikking over potten en pannen en servies. Linnengoed e.d. kunt u zelf meenemen of huren. In de chalets worden huisdieren toegestaan. De chalets hebben een eigen keuken met koelkast en een vier pits kookplaat. Ook zijn de chalets voorzien van een eigen douche en toilletruimte en een centrale verwarming. De chalets zijn ook geopend tijdens de wintermaanden.

B&B minicamping Farm Eterna Utrecht

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Utrecht?
Kijk dan eens op de website van minicamping Puur Lage Vuursche in Lage Vuursche.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina