Minicamping Dieverdoatsie in Kiel-Windeweer
Boerderijcamping in de Provincie Groningen

Minicamping Dieverdoatsie in Kiel-Windeweer, een boerderijcamping in de Provincie Groningen heeft de beschikking over 15 kampeerplaatsen van ongeveer 100m² groot, allemaal voorzien van een 6 amp. stroomaansluiting. De gasten kunnen hier genieten van de weidse uitzichten over de omliggende akkers. Kliel-Windeweer is iets onder Veendam gelegen, nabij de grens met de provincie Drenthe. Jannes André en Anja Kamphuis, de eigenaren van Minicamping Dieverdoatsie in Kiel-Windeweer, een boerderijcamping in de provincie Groningen, dragen gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel.


Minicamping Dieverdoatsie in Kiel-Windeweer, boerderijcamping Groningen

 

De naam Dieverdoatsie is een echt Gronings woord en houdt meerdere leuke zaken in: tijdverdrijf, vermaak, plezier en aardigheid. En dát is nu juist wat men u hier wil bieden en wat men zelf wil ervaren als eigenaar. De voorzieningen op deze boerderijcamping in Kiel-Windeweer zijn heel goed en netjes. Er is een vrij niew sanitair gebouw met 4 ruime cabines voorzien van wastafel, toilet en douche. Natuurlijk is er een trortplaats voor het chemisch toilet en zijn er overdekte afwasplaatsen.Bij slecht weer is er een binnenruimte beschikbaar. Gasten krijgen allemaal een informatie map met folders en activiteiten. Tevens is er draadloosinternet beschikbaar tegen een kleine éénmalige vergoeding. De auto's worden op een centrale plaats geparkeerd.


Boerderijcamping Dieverdoatsie in Kiel-Windeweer, mini camping in Groningen

 

Kiel-Windeweer is gelegen in de Veenkoloniën van de provincie Groningen. Door de centrale liggen zijn uitstapjes in de provincies Groningen en Drenthe erg goed te doen en allemaal binnen redelijke afstand van de Boerderijcamping gelegen. Winschoten heeft een leuk winkelcentrum en staat bekend om zijn scheepsbouw. De stad Groningen moet u natuurlijk altijd bezoeken, deze leuke studentenstad met zijn vele terasjes en musea. Assen, o.a. het Drents Museum en het verkeerspark zijn ook heel leuk. Maar ook de dierentuin in Emmen, hier vermaakt groot en klein zich uitstekend.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van minicamping Dieverdoatsie in Kiel-Windeweer.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina