Minicamping De Vlinder in Coevorden (Vlieghuis)
Boerencamping in de provincie Drenthe

Minicamping De Vlinder in Coevorden (Vlieghuis), een boerencamping in de provincie Drenthe is gelegen nabij het kleine dorpje Vlieghuis, tussen Coevorden en Schoonebeek in. Hier vindt u alles wat te maken heeft met onthaasten! Tussen de akkers verscholen ligt deze knusse camping waar ook een Theetuin is gevestigd. De afgelopen jaren hebben de eigenaren van Minicamping De Vlinder in Coevorden (Vlieghuis) een boerencamping in de provincie Drenthe, diverse camping gerelateerde prijzen gewonnen.

Minicamping De Vlinder in Coevorden, boerencamping in Drenthe

Minicamping De Vlinder in Coevorden (Vlieghuis) heeft 17 plaatsen beschikbaar en is alleen geschikt voor senioren, gezinnen met kinderen zullen een andere camping in de buurt moeten zoeken. U zult de rust ervaren die ook de vogels en vlinderen ervaren. De sanitaire voorzieningen zijn op en top en worden erg schoon gehouden. Natuurlijk gaat u ook eens een heerlijk kopje thee drinken in het bijbehorende Theehuis.

Minicamping De Vlinder in Coevorden, boerencamping in Drenthe

 

Maar ook de omgeving van Minicamping De Vlinder in Coevorden (Vlieghuis) nodigt u uit om activiteiten te ondernemen. Fietsen door het zuid Drentse landschap met de Ja-knikkers, of door het veen in Nederland en Duitsland. Maar ook de vestingstad Coevorden of Emmen met de dierentuin. Noem het maar op. Drenthe staat niet voor niets bekend als de toeristische trekpleister van Nederland. U zult het hier zelf ervaren.

 

Wilt ook U meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Vlinder in Coevorden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina