Minicamping Swalkersstee in de Tike
Boerencamping in de provincie Friesland

Minicamping “Swalkersstee" in De Tike, een boerencamping in de provincie Friesland, is een camping met 25 ruime plaatsen achter de boerderij waar u kunt genieten van de rust en ruimte. Het dorp de Tike ligt in de nabijheid van de A7 Heerenveen-Groningen en vlakbij de A/N31 van Leeuwarden-Drachten. In de schuur is nu een Bêd & Brochje met 5 ruime kamers. Bêd en Brochje is het fries voor bed en ontbijt ofwel Bed&breakfast. De overdekte en afsluitbare fietsenstalling heeft 10 stopcontacten waar u uw eventuele electrische fietsen kunt opladen. De plaatsen op minicamping "Swalkerstee" in De Tike, een boerencamping in de provincie Friesland,  zijn +/- 150 m2 en zijn voorzien van 6 ampere stroom.

 

minicamping Swalkerstee in De Tike, Friesland


De Tike is een klein rustig dorpje in de" Noardlike Fryske Wâlden" op korte afstand van Burgum en Drachten. In en rond de Tike zijn diverse swalk-rûtes om te fietsen en te wandelen in de prachtige omgeving van het Friese platteland met zijn mooie boomsingels. Ook is er viswater in de omgeving voor de visliefhebbers. Minicamping "Swalkersstee" in De Tike biedt plaats voor 25 caravans, campers of tenten. In de verwarmde sanitaire ruimte zijn voor dames en heren elk 3 douches en toiletten. Ook is hier een watertappunt en een vuilwaterstort. Daarnaast beschikt camping Swalkersstee over een serviceplaats voor campers. U kunt gebruik maken van wasmaschine (4 euro) en centrifuge (gratis). Warm water en douchen zijn bij de prijs inbegrepen. Voor de kleintjes zijn er twee schommels een speelhuis met glijbaan en zandbak aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd en ze geen overlast bezorgen aan de mede gasten. 

boerencamping swalkerstee in de Tike, Friesland

Er zijn in de schuur van de voormalige boerderijbij minicamping "Swalkerstee"in De Tike 5 kamers voor Bed en Breakfast  (Bêd en Brochje) gerealiseerd. Alle kamers hebben 2- éénpersoons boxsprings, en hebben ieder een eigen douche en wc.  ‘s Morgens staat voor U een ontbijtbuffet klaar met verse koffie, thee en jus'd orange in de gezellige gemeenschappelijke ruimte van de Bed & Breakfast. De Tike is een klein dorp aan het meertje "De Leyen" in de " Fryske Noardelike Wâlden " op de grens van zuid oost Friesland en noord oost Friesland. Vogelkijkhut en fietsroute bij de Leyen op loop/fietsafstand van onze Camping-Bed & Breakfast.  Op korte afstand van Camping- Bed & Breakfast "Swalkersstee" ligt het watersportdorp Eernewoude met het mooie natuurgebied de Alde Feanen, waar je prachtig kunt varen of zeilen. Ook de pitoreske dorpje Eastermar is meer dan de moeite waard, ook in deze omgeving kunt u prachtig fieten en wandelen. Ook kunt u hier uw dagelijke boodschappen doen. In de plaatsen Drachten (8 km) en Burgum (7 km) kunt u gezellig winkelen. Tevens zijn er diverse restaurants en andere horecagelegenheden.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping "Swalkersstee" in De Tike

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina