Minicamping "De Scheffershoeve" in Ane
Boerencamping in de provincie Overijssel

De familie Odink van minicamping "De Scheffershoeve" in Ane, een boerencamping in de provincie Overijssel, wil u graag verwelkomen op hun prachtige minicamping welke uniek is gelegen in het "Vechtdal" in buurtschap Engeland met zijn bosrijke omgeving en oude boerderijen. Er zijn prima uitgaansmogelijkheden in de omliggende plaatsen Slagharen, Gramsbergen, Hardenberg en Coevorden. Prachtige wandel- en fietsroutes waaronder het Pieterpad lopen langs minicamping "De Scheffershoeve" in Ane, een boerencamping in de provincie Overijssel.

minicamping De Scheffershoeve in Ane

 

De zeer ruime en landelijk gelegen mini camping "De Scheffershoeve" in Ane beschikt over 15 ruime kampeer plaatsen die geschikt zijn voor tent, caravan en camper. Op het terrein zijn ruime sanitaire voorzieningen aanwezig, ook voor rolstoelgebruikers. Verder beschikt "De Scheffershoeve" over ruime parkeerplaatsen bij camping, diverse speelvelden, ruimte voor een kampvuur enz. te veel om op te noemen. Eén ding is zeker, u hoeft zich hier niet te vervelen. Camping "De Scheffershoeve" is uitermate geschikt voor jonge gezinnen met jonge kinderen, en de oudere medemens die houdt van fietsen en wandelen in een rustige omgeving.


Op de site van minicamping "De Scheffershoeve"in Ane, vindt u de mogelijkheden die men u kunnen bieden. Men heeft het geluk dat men in een gebied wonen waar de natuur elementen van vroeger bewaard gebleven zijn. De camping ligt in het Vechtdal, tegen de grens van Duitsland. Voor u zijn veel fietsroutes te leen, om maximaal te kunnen genieten van al het moois wat er te zien is. Kanovaren op de Vecht of het Pieterpad lopen, het kan hier prima. De Oldemeijer is een prachtige plek in het staatsbos om te zwemmen in de natuur vijver. Verder is het stadje Coevorden zeker de moeite waard om te bezoeken.

Minicamping De Scheffershoeve in Ane, Overijssel

Wilt u ook meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan ook eens de website van minicamping "De Scheffershoeve" in Ane.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina