Minicamping De Kolk in Midwolda
Boerencamping in de provincie Groningen

Welkom op minicamping De Kolk in Midwolda, een boerencamping in de provincie Groningen. Naast een minicamping vindt u hier ook een Forellenvisvijver. Bij de Kolk kunt u genieten in een mooie omgeving. Een plek voor een fijne vakantie, een leuk dagje vissen of een gezellig groepsuitje. Achter de boerderij vindt u de camping, de visvijver en ook een eetcafé met een mooi terras. De Kolk biedt zelfs mogelijkheden voor een strand- en vaarvakantie: het strand en de jachthaven van het nieuwe Oldambtmeer (Blauwestad) vindt u op tien minuten lopen (200 m) van de camping. Dus visliefhebbers en andere genieters, kom naar minicamping De Kolk in Midwolda, een boerencamping in de provincie Groningen.

inicamping De Kolk in Midwolda, boerencamping in Groningen

Minicamping De Kolk in Midwolda heeft 15 ruime kampeerplaatsen voor tent of caravan, op een beschut veld met een mooi uitzicht op het weidse landschap. Alle plaatsen zijn voorzien van elektrische aansluiting (220V, 6A). Ook is het mogelijk om uw auto bij uw caravan of tent te plaatsen. Op het kampeerterrein vindt u tevens een caravan die u kunt huren. Op de camping zijn goed onderhouden en nette sanitaire voorzieningen aanwezig. In het toiletgebouw vind u 2 dames- en 2 herentoiletten, 2 douches, 4 wasbakken en een aanrecht waar u kunt afwassen. Buiten dit gebouw is er nog een gelegenheid om uw chemisch toilet te legen en water te tappen. U vindt in het toiletgebouw tevens een wasmachine waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

 

Kampeerders, vissers en bezoekers van minicamping de Kolk in Midwolda kunnen ook gebruik maken van het eetcafé, waar u kunt genieten van een koffie en thee met iets lekkers , maar ook een kop soep en een broodje met verschillende soorten beleg. Op vrijdag, zaterdag en zondag serveert men een aantal menu's, uiteraard ook met forel. In de maanden juni t/m augustus doen wij dit dagelijks. U kunt gezellig binnen zitten, maar ook op het ruime terras met overkapping. Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht op de visvijver.

Minicamping De Kolk in Midwolda, Groningen


Wilt u meer weten over deze boerencamping en forellenvisvijver in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Kolk in Midwolda.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina