Minicamping De Karnemelkplaats in Callantsoog
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland

Minicamping De Karnemelkplaats in Callantsoog, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland is een echte minicamping. Er zijn slechts 4 unieke kampeerplekken, allemaal op het zuiden gelegen. De boerderij is niet meer in bedrijf, er zijn nu gastenverblijven in gevestigd. Paarden en koeien staan nog wel in het natuurgebied grenzend aan het erf waar ook vele (zeldzame)wad, water en weide vogels hun plek vinden om te rusten, bij te tanken en hun jongen groot te brengen wat elk jaar weer een feest is om te aanschouwen. De kleuren van het bollenveld aan het kampeerveld en verderop de weg zijn elke lente weer een verassing en prachtig te fotograferen vanaf de duinen, de Vinkentoren (op 200meter) of gewoon tussen de bloemen zelf op weg naar het strand. Op het weitje achter de boerderij zijn 4 unieke kampeerplekken op het zuiden aangelegd. Alle plekken op Minicamping De Karnemelkplaats in Callantsoog, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland, hebben prachtige uitzichtv op de paarden, koeien en vogels in het natuurgebied,de bloemen in de bollenvelden, de ondergaande zon achter de duinen, en in de verte het dorpje Callantsoog.

 

Minicamping De Karnemelkplaats in callantsoog

 

Op deze knusse Minicamping De Karnemelkplaats in Callantsoog zijn nette en uitgebreide voorzieningen aanwezig. Er is een nette sanitair ruimte aanwezig met gratis warme douches, het geheel is verwarmd dus ook in en fris voor- of najaar is het lekker douchen. Uw fiets kunt u overdekt stallen, en indien het een electrische fiets is, gratis opladen. Mocht het wat slechter weer zijn dan is er het koffiehuis met spelletjes, boeken, een magnetron en extra koelruimte. En, last but not least, er is overal op het terrein van boerderijcamping gratis draadloos internet (WiFi) aanwezig. En heel mooi bij deze camping is dat u binnen 10 minuten lopen (via het zandpad over het land van de buren) op het mooie Noordzeestrand bent.

 

veldje op de camping

 

Minicamping De Karnemelkplaats in Calantsoog ligt net buiten het dorp. Hier vindt u gezellige terrasjes, diverse leuke strandpaviljoens, leuke winkeltjes en restaurants. Ook kunt u vanaf de boerencamping mooie wandel- of fietstochten maken. Ook zijn er op de woensdagavonden in Callantsoog gezellige braderiën. Natuurlijk is er veel meer te beleven in deze prachtige omgeving: wat dacht u van de West Friese Markt in Schagen, een dagje Texel, de kaasmarkt in Alkmaar of misschien de juttersmarkt in Den Helder.... en niet te vergeten de nachtmarkt in Kolhorn? Daarom heeft men een tafel vol fietsroutes, folders en kaarten, waar u lekker in kunt kijken bij uw tent, camper of caravan of huisje.


Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Karnemelkplaats in Callantsoog.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina