Minicamping De KAemping in De Koog, Texel,
Boerencamping op de Waddeneilanden.

Bianca Kaercher, eigenaresse van minicamping De KAemping in De Koog, een boerencamping op het waddeneiland Texel, wil u graag uitnodigen voor een bezoek aan deze leuke camping. De KAemping van Kaercher Texel, met 10 plaatsen, is een natuurcamping op één van de mooiste plekjes op het eiland Texel. U kunt bij hen natuurlijk kamperen. De KAemping ligt aan de bosrand, vlak onder De Koog. Het bos begint voor de deur en het strand is 500 meter verderop, de prachtige duinen ervoor vormen uw voortuin tijdens uw verblijf op minicamping De KAemping in De Koog, een boerencamping op het waddeneiland Texel.

minicamping DE KAemping in De Koog, Texel, noord Holland

 

Het centrum van De Koog met de gezellige dorpsstraat waar u DE terrasjes van Texel kunt vinden, bereikt u op loopafstand van minicamping De KAemping in De Koog. Behalve een warme bakker en verse slager zijn er tal van andere winkels en supermarkten aanwezig. De KAemping bevindt zich in de volle natuur met paardjes, ezeltjes en schaapjes. Loslopende konijntjes en fazanten fleuren de ochtendzon op. Onder het gekrakeel van onze haan en de beroemde zeven ezels, geniet u van onze douches in boomhutstijl en van de zon op het open veld.

In 2009 is alle sanitair op minicamping De KAemping in de Koog vernieuwd. Het bos is letterlijk teruggebracht in het sanitair. Alle douches en toiletten zijn afgewerkt met tegelwanden, gecombineerd met prachtig aardewerk mozaïek. Er is een eenheid in de aarde kleuren en alles is afgewerkt met gebruikt hout. U neemt een douche op mooie houten vlonders en hangt uw handdoek op een mooie boomtak. Dit zijn slechts een paar grepen uit het prachtige landelijke geheel. Er zijn 2 toiletten, 1 urinoir, 3 douches, 1 chemisch toilet, 3 afwasbakken en men beschikt over een wasmachine en een droger.

Boerencamping KAERCHER op texel, de koog noord holland


Wilt u meer weten over deze boerencamping op het waddeneiland Texel?
Bezoek dan eens de website van minicamping De KAemping in De Koog.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina