Minicamping De Dennenpol in Zandpol
Kleine camping in de provincie Drenthe

Minicamping De Dennenpol in Zandpol, een kleine camping in de provincie Drenthe is gelegen in het rustgevende zuidoosten van Drenthe nabij Emmen. Ideaal voor jong en oud die van rust, ruimte en de natuur houdt. De 16 kampeerplaatsen zijn ruim opgezet met natuurlijke afscheidingen en verdeeld over twee velden. Privacy wordt op deze manier gegarandeerd. Auto's dienen op de centrale parkeerplaats geparkeerd te worden, behalve bij de twee mindervalidenplaatsen, daar kan/mag de auto naast de caravan of tent. Voor de gasten van Minicamping De Dennenpol in Zandpol, een kleine camping in de provincie Drenthe, is gratis wifi/internet aanwezig.

 

Alle campingplaatsen op minicamping De Dennenpol in Zandpol zijn voorzien van 6 amp. elektra, water en een eigen afvoer. Het gebruik van douche en warm water in het (verwarmde) sanitairgebouw is gratis. Er zijn drie toiletten en twee douches. Ook is er een mindervalide sanitairruimte met douche en toilet, die tevens ook te gebruiken is voor kleine kinderen en baby's. Er is een binnen en buiten afwasgelegenheid waar u met goed weer of slecht weer gezellig kunt afwassen. Er is natuurlijk een stortplaats voor uw chemisch toilet. Tevens is er een wasmachine en een droger aanwezig. In de overdekte recreatieruimte is een keuken met magnetron waar iedereen gebruik van mag maken. Hier kun je ook van de gelegenheid gebruik maken om gezellig te zitten, iets te lezen uit de boekenkast of de fietskaart van omgeving Drenthe te bekijken. Kinderen kunnen zich hier ook binnen vermaken met oa. een leuk keukentje. Natuurlijk is buiten spelen veel leuker, daar kunnen ze zich vermaken met een speeltoestel met glijbaan en twee schommels een dubbele wip en een mooie zandbak. Voor de oudere kinderen is er nog een trampoline en een recreatieplas vlak naast de minicamping.

 

Minicamping Dennenpol in de Zandpol ligt in het mooie zuidoost Drenthe wat vroeger veengebied was. Er zijn hier nog prachtige natuurgebieden om dat te voet of op de fiets te ontdekken. In het dorp Nieuw Amsterdam / Veenoord, dat slechts 1,5 km vanaf de camping ligt, zijn verschillende winkels waar u boodschappen kunt doen. Emmen ligt op ongeveer 12 kilometer afstand, hier kunt u gezellig winkelen, musea of Wildlands bezoeken of een terrasje pakken. Ook Coevorden en Meppen (Dld_ en Lingen (Dld) liggen niet ver weg. Dit zijn ook hele leuke plaatsen om te bezoeken.


Wilt u meer weten over deze kleinecamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Dennenpol in Zandpol

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina