Boerencamping De Brink in Nieuw Weerdinge
Een minicamping in de provincie Drenthe

De familie Brink heet u van harte welkom op hun minicamping De Brink in Nieuw Weerdinge, een boerencamping in de provincie Drenthe. Camping de brink ligt heerlijk beschut in een bosrijke, landelijke omgeving. Door de parkachtige opzet kun je vanuit je tent of caravan volop genieten van de natuur. Het kampeerterrein beschikt over 25 zeer ruime plaatsen. Op de camping zijn vele mogelijkheden om het u (en uw kinderen) tijdens uw vakantie of familieweekend zoveel mogelijk naar de zin te maken. Dus kom ook op bezoek bij boerencamping De Brink in Nieuw Weerdinge, een minicamping in Drenthe.

Minicamping de Brink in Nieuw Weerdinge

 

Minicamping de Brink in Nieuw Weerdinge beschikt over een mooi aangelegd kampeerterrein die omgeven is door bomen. Dus zijn het mooie beschutte plaatsen die allemaal zijn voorzien van een eelctriciteitsaansluiting. Ook een TV aansluiting behoort tot de mogelijkheden. Verder zijn er natuurlijk meerdere watertappunten, goede toiletvoorzieningen, een wasmachine en droger. Ook staat de kantine u tot beschikking. Voor de kinderen is er een kinderspeelplaats met o.a. een trampoline. Natuurlijk beschikt men hier ook over een internetverbinding.

Het winkelcentrum van Emmen, met o.a gezellige terrasjes en festiviteiten en in de zomer elke dinsdag vlindermarkt, biedt nog veel meer zoals c’est la vie, full colour en de Wielerronde van Emmen (de gouden pijl). Ook een bezoekje aan het Noorderdierenpark in Emmen is een must. Verder kunt u bezoeken: Buitenzwembad de Wieke in Nieuw-Weerdinge, Diverse recreatieplassen, Het Drentsmuseum, De wandel 4 daagse (2 t/m 24mei 2009), De fiets4daagse (7-t/m 10 juli 2009), gewoonweg te veel om op te noemen. Informatie hierover vindt u onderandere op minicamping De Brink in Nieuw Weerdinge.

Boerencamping De Brink In Nieuw Weerdinge

 

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan een de website van minicamping De Brink in Nieuw Weerdinge

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina