Minicamping De Boscamp in Nieuwolda
Boerderijcamping in de provincie Groningen

Minicamping De Boscamp in Nieuwolda, een boerderijcamping in de provincie Groningen is direct gelegen aan het Termunterzijldiep, een water dat uitkomt in de Eems, net onder Delfzijl. Op deze boerencamping zijn 15 toeristische plaatsen beschikbaar en zijn er ook nog 10 voor de vaste gasten. Er zijn beschutte plekken, maar de plekken op het veldje bieden u een geweldig uitzicht over de velden van Het Oldambt. Als u op minicamping De Boscamp in Nieuwolda, een boerderijcamping in de provincie Groningen verblijft, dan kunt u ervaren hoe donker en stil de nachten echt kunnen zijn hier op het Groninger platte land.

 

Minicamping De Boscamp in Nieuwolda, boerderijcamping Groningen

 

 

De voorzieningen op Minicamping De Boscamp in Nieuwolda zorgen ervoor dat u een top vakantie kunt beleven. Ten eerste is er het super-sanitair. Iedere gast krijgt op boerencamping De Boscamp een eigen sleutel voor het sanitairgebouw waar 4 toiletten, 2 douches en 2 wastafels zijn. Verder is er voor de kinderen een speelplek gemaakt. En voor de grotere kinderen en volwassenen is er natuurlijk de mogelijkheid om te vissen, zwemmen of kanoën in het Termunterzijldiep. Ook kunt u heerlijke fietstochten maken, naar o.a. Appingedam en Delfzijl. Appingedam is een heel leuk oud plaatsje welke erg bekend geworden is door de overhangende keukens van de oude huisjes. Op deze boerencamping kunt u ook een huisje huren, genaamd "de hut van Job", zeer compleet en comfortabel.

 

Boerencamping De Boscamp in Nieuwolda, mini camping in groningen

 

Zoals reeds genoemd, Appingedam en Delfzijl liggen op vrij korte afstand van Minicamping de Boscamp. Deze plaatsen kunt u mooi opnemen in een dagje fietsen door het weidse Groningen land. Ondanks dat de vele mensen denken dat Noord-oost Groningen erg ver weg is, ligt de stad Groningen op slechts een klein halfuurtje rijden vanaf de mini camping. In de hoofdstad van de provincie raden wij u aan om een wandeling door het oude gedeelte van de stad te maken, bezoek de oude kloosters, beklim de Marini-toren. Hierdoor heeft u een geweldig overzicht over de stad en zijn ommelanden. Maar bezoek dan ook nog even het moderne, het Groninger Museum, het gebouw is al een bezienswaadigheid. Ook enkele nabij gelegen en leuke Duitse plaatsen, zoals Leer en Oldenburg zijn het bezoeken meer dan waard.

Reserveren:


Periode:
Vragen / Opmerkingen

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?|
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Boscamp in Nieuwolda.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina