Minicamping De Bloemenhof in Assen (Witten)
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping De Bloemenhof in Assen (Witten), een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is net buiten de stad gelegen. Rust ruimte en gemoedelijkheid is hetgeen de familie van Rhee hun gasten willen bieden. Hier voelt u nog het boerenleven! Er zijn twee velden op de camping aanwezig, één biedt u veel beschutting en de andere biedt u prachtige vergezichten. Alle 25 kampeerplaats is voorzien van een verhard tegelplateau en ook een eiegn "paal" met electra, watervoorziening en een afvoer. Op SVR Minicamping De Bloemenhof in Assen, een boerderijcamping in Drenthe, ervaart u de luxe van een grote camping.

 

Minicamping De Bloemenhof in Assen, Witten. Boerderijcamping in Drenthe

 

Ook de voorzieningen op Minicamping De Bloemenhof in Assen (Witten)zijn op en top. Er is een overdekte fietsenstalling. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen, incl wasmachine, droger, centrifuge en een koel-diepvriescombinatie. Ook voor mindervalide gasten is sanitaire ruimte beschikbaar. Tevens is er op de gehele camping gratis draadloosinternet beschikbaar. Er is een gezellige recreatieruimte met TV, een voetbalspel en een openhaard. Ook vindt u hier boeken. Aan kinderen is natuurlijk ook gedacht: er zijn skelters, fietsjes, een zandbak en een schommel aanwezig. En.. er zijn een pony en een mooi Fries paard! Naast de mogelijkheid om te kamperen kunt u hier ook een appartement huren, volledig ingericht en voorzien van eigen sanitair.

Minicamping De Bloemenhof in Assen, Witten, boerderijcamping in Drenthe

 

In de nabijheid van Minicamping De Bloemenhof in Assen (Witten) zijn vele attracties te vinden. De grote plas met een mooi strand genaamd de Baggelhuizerplas, het is een zwem-, surf- en visplas die slechts op 200 meter loopafstand van de camping ligt. Verder zijn aanraders: Het Verkeerspark in Assen, het Drents Museum, De TT baan, de Dierentuin in Emmen, de stad Groningen enz. Meer informatie kunt u vinden op de website van de camping.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Bloemenhof in Assen (Witten)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina