Minicamping De Beukenhof in Onstwedde
Boerderijcamping in de provincie Groningen

Annette en Maurits van der Heijde zijn de eigenaren van Minicamping De Beukenhof in Onstwedde, een boerderijcamping in de provincie Groningen. De mini camping ligt in de zogeheten Poort van Westerwolde, een heel mooi gebied in het zuid-oosten van de provincie. U zult versteld staan wat deze streek u te bieden heeft. De minicamping beschikt over 15 kampeerplaatsen die allemaal voorzien zijn van een eigen electra aansluiting. Ook is Minicamping De Beukenhof in Onstwedde, een boerderijcamping in de provincie Groningen, uitermate geschikt voor paardenliefhebbers, want er bestaat de mogelijkheid om uw eigen paard te stallen op de boerderij.

 

Ini camping De Beukenhof in Onstwedde, boerderijcamping Groningen

 

Indien u schoon, mooi en modern sanitair wilt, dan bent u bij Minicamping De Beukenhof in Onstewedde aan het goede adres. Tevens beschikt deze boerderijcamping over een kleine maar gezellige kantine, inclusief een leuk tuinterras. Indien u zelf niet over een fiets beschikt dan kunt u die hier huren.Op deze wijze of op het paard kunt u de omgeving in Westerwolde zeer goed verkennen. Ook worden er door de eigenaren diverse activiteiten georganiseerd. Naast de mogelijkheid om op de camping te verblijven kunt u hier ook een vakantiehuisje of een stacaravan huren.

Kantine van mini camping De Beukenhof in Onstwedde

 

Minicamping De Beukenhof ligt aan de rand van Onstwedde, slechts op enkele honderden meters van het centrum van het dorp. Hier zult u veelal uw dagelijks boodschappen gaan doen. En wilt u it eten gaan, dan kan dat daar ook heel goed. In de omgeving zijn vele interessante uitstapjes te maken. Het Klooster in Ter Apel, Vesting Bourtange in Bourtange, het Hunebedcentrum in Borger zijn allemaal historische zaken in deze omgeving. Ook leuk, maar iets verder weg zijn de dierentuin in Emmen, het Verkeerspark in Assen en de Zeehondencreche in Pieterburen. Genoeg leuke zaken om uw vakantie actief door te brengen.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Beukenhof in Onstwedde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina