Minicamping "De Berkenhof" in Huijbergen
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping “De Berkenhof” in Huijbergen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, ligt in een bosrijke omgeving in het zuidwesten van de provincie. Huijbergen is een klein dorpje in de gemeente Woensdrecht vlakbij de Belgische grens. De camping is een ideaal uitgangspunt om te gaan fietsen en te gaan wandelen in de prachtige omgeving. De Berkenhof is een rustige camping, vooral geschikt voor ouderen en gezinnen met jonge kinderen. Op de mini camping zijn 15 ruime van elkaar gescheiden plaatsen met afvoer, water, elektra en een aantal plaatsen met tegels. Verder beschikt minicamping "De Berkenhof" in Huijbergen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, nog over aparte plaatsen met water en elektra.

 

Boerderijcamping De berkenhof in Huijbergen, mini camping in Noord-Brabant

 

De voorzieningen op minicamping "De Berkenhof" in Huijbergen zijn er goed en in ruime mate aanwezig. Zo beschikt men over 3 douches die voorzien zijn van een thermostaatkraan. Er zijn 3 toiletten, 4 wastafels en een mindervalidevoorziening. Ook is er een overdekte fietsenstalling aanwezig. Natuurlijk is ook aan de kleine kinderen gedacht, er is een leuk speeltuintje met diverse toestellen. De supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen is gelukkig op loopafstand van deze mini camping gelegen.


Minicamping De berkenhof in Huijbergen, boerderijcamping in Noord-Brabant

In de omgeving van minicamping "De Berkenhof" in Huijbergen zijn 2 natuurlijke trekpleisters: “de Brabantse Wal” en de “Kalmthoutse Heide”. Leuke steden in de buurt zijn: Bergen op Zoom, Roosendaal en Antwerpen. Ook een aantal bezienswaardigheden in Zeeland zijn goed te bereiken, zo is de Delta Expo Neeltje Jans ook een aanrader. In de omgeving van de mini camping liggen vele mooie wandel en fietsroutes. Door de knooppunten stelt u zelf uw route samen, ook door het nabij gelegen België.

Wilt u meer weten over dexze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping "De Berkenhof" in Huijbergen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina