Minicamping Achter de Hoven in Noordlaren
Boerencamping in de provincie Groningen

Midden in een prachtige oude Gorecht gebied ligt een nieuw herbouwde boerderij met de gezellige minicamping Achter de Hoven in Noordlaren, een boerencamping in de provincie Groningen. De minicamping is natuurlijk aangelegd en niet echt gericht op kinderen. De camping is het start- en eindpunt van een aantal lange-en korte fiets-en wandelroutes.Minicamping Achter de Hoven in Noordlaren, een boerencamping in de provincie Groningen is voor de sprotieve kampeerder de ideale camping.

mINICAMPING aCHTER DE hOVEN IN nOORDLAREN, BOERENCAMPING IN gRONINGEN


De familie Kroeze, eigenaren van minicamping Achter de Hoven in Noordlaren, heet u ook welkom in de nieuwe woonboerderij aangesloten bij De Groninger Pronkkamers. Hier is een B&B ingericht met twee ruime gastenkamers, ieder voorzien van een eigen badkamer, kleuren tv en een draadloze internetverbinding. Indien u wat Groningse cultuur wilt snuiven, de stad Groningen ligt 14 km van Noordlaren en in de omgeving is een keur aan leuke winkeltjes, oude kerkjes musea en gezellige restaurantjes.

Het Pieterpad loopt langs Noordlaren, vlak bij minicamping Achter de Hoven in Noord-Laren. Het biedt een mooie gelegenheid om twee etappes te lopen, bijvoorbeeld Groningen>>>Noordlaren en/of Rolde <<< Noordlaren of Noordlaren>>>Rolde . De familie Kroeze biedt veel service aan u indien u wilt wandelen of fietsen. Uitebeide mogelijkheden staan op de website.

Boerencamping achter de hoven in Noordlaren, provincie Groningen

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van deze boerencamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van minicamping Achter de Hoven in Noordlaren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina