Minicamping Duinzicht in Bergen
Een boerencamping in de provincie Noord Holland

De familie Roskam heet u van harte welkom op minicamping Duinzicht in Bergen, een boerencamping in de provincie Noord-Holland. Minicamping is een kleine gezellige camping slechts 500 meter van de duinrand, gelegen tussen Egmond en Bergen, het strand ligt op 3 km afstand. De camping is voorzien van een bomensingel en daarbij een schitterend uitzicht over de polder en de rand van de duinen. In het voorjaar, wanneer de bloembollenvelden in bloei staan, is de omgeving één grote bloemenzee. Rondom de boerencamping Duinzicht in Bergen is weidegrond met schapen en paarden. Boerencamping Duinzicht in Bergen, een minicamping in Noord-Holland is voornamelijk ingesteld op 50+.

mini-camping Duinzicht in BergenMinicamping Duinzicht in Bergen, de provincie Noord-Holland, bestaat uit twee stukjes grasland, omgeven door een haag. Er zijn in totaal 15 ruime plaatsen. In 2007 is een geheel nieuw (verwarmd) sanitairgebouw geplaatst met 3 douches (2 met een wastafel erbij), 4 toiletten, wastafels en een ruimte voor de afwas, ook kunt u gebruik maken van een centrifuge en koel/vries combinatie. In de schuur is een ruimte voor het legen van het chemisch toilet. Ook is er een mogelijkheid om fietsen binnen te plaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting. Op 500 meter afstand van boerencamping Duinzicht begint het grootste duingebied van Nederland. Hier starten allerlei wandelingen en fietspaden.


Het is 15 minuten fietsen door de duinen naar het strand. In het gebied bij de camping lopen ook Schotse Hooglanders, paarden en schapen los in de duinen. Het strand is op 3 km afstand. Egmond aan Zee ligt op 4 km afstand. Het is een gezellig toeristisch dorpje met een vuurtoren veel winkeltjes, een braderie, restaurantjes en standpaviljoens. Bergen ligt op 5 km afstand. Het is een kunstenaarsdorpje en heeft in het oude centrum een ruïnekerk. In het hoogseizoen zijn er creatieve markten en kunstmarkten. Bergen aan Zee is een kleiner kustplaatsje met een zeeaquarium, paviljoens en restaurantjes. Alkmaar (6 km) is de dichtstbijzijnde grote stad. Alkmaar heeft een winkelrijk centrum, een kaasmarkt en een boerenmarkt. Een aanrader is een tochtje met de rondvaartboot door de grachten van Alkmaar.Zoals u ziet is alles goed te bereiken vanaf Boerencamping Duinzicht in Bergen.

Boerencamping Duinzicht in Noord Holland

 Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Kijk dan een op de website van minicamping "Duinzicht" in Bergen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina