Minicamping De Torenhoeve in Westerland
Een boerencamping in de provincie Noord Holland

Minicamping De Torenhoeve in Westerland, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, ligt in de kop van deze provincie op het voormalige eiland Wieringen bij de Waddenzee en het Amstelmeer. De Torenhoeve is een specifieke Wieringer boerderij, waarop in hoofdzaak schapen met lammeren worden gehouden. De scharrelkippen op het erf verhogen de "boerderij" sfeer. Op de kampeerweide zijn ruime overzichtelijke, zowel zon- als schaduwplaatsen voorzien van elektriciteit. Minicamping De Torenhoeve in Westerland, een boerencamping in de provincie Noord-Holland ligt op loopafstand van de Waddenzee.
.

Minicamping De Torenhoeve in Westerland, Noord-Holland
Er zijn nette voorzieningen aanwezig op Minicamping De Torenhoeve in Westerland. Naast een eenvoudige maar goede douche- en toilet voorzieningen is er tevens een keuken om af te wassen, te koken of te koelen. Ook kan van een wasmachine gebruik gemaakt worden. Voor de kinderen is er een zandbak met enige speeltoestellen. De ligging van de boerderij op enige afstand van de openbare weg bevordert zowel de rust als de veiligheid van de kinderen. Op loopafstand van de boerencamping ligt het zgn. Lutjestrand. Hier kan men zowel zonnen als zwemmen en surfen.Speelplaats op de Torenhoeve

Vissen kan men op veel plaatsen. Zelfs kan met een dagje zeevissen vanuit de haven van Den Oever. Wieringen is uitermate geschikt om met de fiets van het glooiende landschap te genieten. Daarvoor bestaan mooie fietsroutes. Bovendien is het landschap en de vele historische plaatsjes in de kop van Noord-Holland zeker een kijkje waard. Bij de Waddenzee heeft men zicht op het water en de vele vogels met als zeegezicht Den Helder en Texel. Verder ligt Minicamping De Torenhoeve in Westerland centraal voor vele uitstapjes naar o.a. Den Helder, Hoorn, Enkhuizen, Texel en natuurlijk het Noordzeestrand.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Kijk dan eens op de website van minicamping "De Torenhoeve" in Westerland.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina