Boscamping Krimdal in Hoenderloo
Minicamping in de provincie Gelderland

Marcel en Anne-Marie Lieferink zijn de trotse eigenaren van Boscamping Krimdal in Hoenderloo, een minicamping in de provincie Gelderland. Zij hebben een kleinschalige boscamping met 34 ruime kampeerplaatsen van 100 - 120 m2. De camping grenst aan het terrein van Staatsbosbeheer en ligt 3 kilometer buiten het dorp Hoenderloo in het hartje van de Veluwe. In de directe omgeving heeft u een grote kans wilde zwijnen, reeën en edelherten tegen te komen. De opzet van Boscamping Krimdal in Hoenderloo, een minicamping in de provincie Gelderland, kenmerkt zich door een rustige en gemoedelijke sfeer.

Minicamping Krimdal in Hoenderloo, Gelderland

 

Boscamping Krimdal in Hoenderloo beschikt over goede facititeiten. Er is een verwarmd toiletgebouw, alle kampeerplaatsen hebben een elektra aansluiting van 4 of 6 ampere, een vuilwaterafvoer, een watertappunt en een tv aansluiting. Dus u bent hier van alle gemakken voorzien. Deze ruim opgezette camping kenmerkt zich door een rustige, gemoedelijke sfeer. Dit maakt het verblijf zeer geliefd bij met name wandelaars, fietsers, rustzoekers en natuurliefhebbers. Gastvrijheid en service staan hier hoog in het vaandel!

Boerderijcamping Krimdal in Hoenderloo, Veluwe, Gelderland

Vanuit Boscamping Krimdal in Hoenderloo pakt U direct met de fiets een knooppuntenroute op of maakt U een mooie boswandeling. Ook grote en kleine mountainbikeroutes zijn binnen korte afstand uitgezet. Krimdal ligt centraal voor de volgende Lange Afstands Wandelpaden: Marskramerpad, Trekvogelpad en het Veluwe Zwerfpad. Natuurlijk kunt U ook genieten van cultuur met het Kröller Müller museum, Paleis het Loo, het Jachthuis van Prins Hendrik of het Airbornemuseum, maar bovenal geniet U van de mooie natuur op de Veluwe. Bij de receptie kunt u terecht voor toeristische informatie, wandel – en fietskaarten, kranten, ijs, fiets- GPS verhuur en Wifi. Ook beschikken we over een wasserette.

Wilt u meer weten over deze minicamping in Gelderland?
Bezoek dan HIER de website van Boscamping Krimdal in Hoenderloo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina