Boerenlandcamping Grevelande in Herkingen
Boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland

De familie Van der velde wil u graag hartelijk welkom heten op hun Boerenlandcamping Grevelande, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland. De camping beschikt over 24 ruime plaatsen van 125m² die allemaal een eigen stroomvoorziening, een waterkraan en een afvoer hebben. Alle plaatsen zijn afgebakend door hagen en verdeeld over een aantal velden. De camping ligt op 1 km van het dorp Herkingen. Het dorpje ligt op Goeree-Overflakkee, een eiland van rust, ruimte en groen, aan de bovenzijde van het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van Europa. Wilt u rust en ruimte tijdens uw vakantie, kom dan naar boerenlandcamping Grevelande in Herkingen, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland.


Boerenlandcamping Grevelande, Zuid-Holland

 

Boerenlandcamping Grevelande in Herkingen is een van de activiteiten van familie Van der Velde. Het is een mulrifunctionele boerderij met o.a. de teelt van groene asperges. De voorzieningen op deze boerderijcamping zijn uitstekend. Het sanitair bevindt zich in de schuur bij het kampeerterrein. Dit sanitair bestaat uit een dames- en herenafdeling met elk 2 toiletten, 2 douches en 2 wasbekkens. Ook is er een ruim MIVA sanitair voor gehandicapten die ook als familie sanitair is te gebruiken. Alle sanitaire ruimten hebben vloerverwarming. De douchebakken zijn gemaakt van natuursteentjes. Buiten aan de beide zijden van de hoofdingang van het sanitair bevinden zich een afwasruimte, urinoir en een stortplaats voor chemisch toilet. In de grote schuur is ook de recreatieruimte met diverse speeltafels en veel boeken. Hier kunt u ook gebruik maken van Wifi. Op het kampeerterrein zijn diverse speeltoestellen voor de kinderen geplaatst.

 

boerderijcamping Grevelande in Herkingen, Goeree-Overvlakkee

 

Vanaf boerenlandcamping Grevelande in Herkingen kunt u via het privé wandel- en/of fietspad zo naar de zeedijk van het Grevelingenmeer. Natuurlijk moet u Herkingen met de mooie haven bezoeken, maar ontdek ook het mooie Goeree-Overvlakkee. De vele leuke plaatsjes zijn zondermeer een bezoek waard. Bezoek de Deltawerken, de Zeeuwse eilanden of het schone Noordzeestrand. Liever ook de Rotterdamse haven bezoeken? Dan kan allemaal van deze centraal gelegen boerderijcamping Grevelande.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Zuid-Holland?
Bezoek dan de website van Boerenlandcamping Grevelande in Herkingen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina