Boerencamping 't Riviertje in Baambrugge
Boerderijcamping in de provincie Utrecht.

Wim en Anja Verhoef wonen samen met hun kinderen op de boerderij die de basis vormt voor Boerencamping 't Riviertje in Baambrugge, een boerderijcamping in de provincie Utrecht. Ze noemen hun camping "de best gelegen boerencamping van Nederland" en willen u graag verwelkomen om dit ook te ervaren. Baambrugge is gelegen aan de oostkant van de Vinkeveenseplassen, vlak onder Abcoude, in het mooie gebied Het Groene Hart. U zult hier ervaren dat u dicht bij een grote stad kunt kamperen, maar toch veel rust, ruimte en gezonde lucht zult ervaren. Dus boerencamping 't Riviertje in Baambrugge, een boerderijcamping in de provincie Utrecht is zondermeer een bezoekje waard.

Boerencamping 't Riviertje in Baambrugge, Utrecht

 

De boerderij bij boerencamping 't Riviertje in Baambrugge is een zeer mooie hoeve die nog volop als boerenbedrijf in werking is. Men heeft hier vooral melkkoeien, maar er lopen ook nog andere dieren rond die op een boerderij thuishoren. De boerderij is mooi vrij gelegen, zodat u van weidse uitzichten kunt genieten. De camping zelf is gelegen aanhet riviertje De Angstel. Hierdoor is deze camping een uitstekende verblijfplaats voor visliefhebbers of voor mensen die gaar met de boot of kano er op uit trekken. Voor de meeste zaken bent u aangewezen op de voorzieningen in Abcoude, dit ligt slechts op 1,5 kilimeter van de camping.

Boerencamping 't Riviertje in Baambrugge, minicamping in Otrecht

 

Voor het zoeken van uitgangsmogelijkheden hoeft u niet ver van boerencamping 't Riviertje in Baambrugge te gaan. Amsterdam, waar u dagen kunt doorbrengen, is slechts 15 minuten verwijderd van de camping. Maar natuurlijk kunt u hier ook hele mooie fietstochten door de polders maken, bijvoorbeeld langs de Hollandsche waterlinie. Dus redenen genoeg om de leus "de best gelegen boerencamping van Nederland"op zijn waarde te schatten. U zult ervaren dat deze camping aan alle verwachtingen zal voldoen.

 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan HIER de website van boerencamping 't Riviertje in Baambrugge

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina