Boerencamping "'t Hekke Noa" in Albergen
Minicamping in de provincie Overijssel / Twente

Theo en Lily van der Aa runnen samen met hun gezin boerencamping 't Hekke Noa in Albergen, een minicamping in de provincie Overijssel. Albergen is een mooi dorp in Twente, het oostelijk deel van de provincie. Sinds 2006 wordt de camping op enkele punten aangepast. Er is nu nog een veldje bijgekomen waar enkele caravans en/of tenten neergezet kunnen worden. Hier ligt ook het speeltuintje voor de kinderen. Alle plekken op de camping zijn afgeschermd met bomen, zodat iedereen zijn eigen plek heeft. Ook heeft elke plek stroom (6 amp.). Er zijn enkele watertappunten op de camping aanwezig. Er is ook een recreatieruimte aanwezig waar u televisie kunt kijken, lezen of spelletjes doen. Voor de kleintjes is er een bouwtafel, schoolbordjes en kleurplaten.'s Avonds en 's nachts is de camping verlicht door middel van lantaarns. Als er mensen zijn die van vissen houden op ±3 km afstand ligt het Almelo-Nordhorn kanaal, hier zijn speciale visplekken aangelegd (Visakte en vergunning is wel nodig). Huisdieren zijn op boerencamping 't Hekke Noa in Albergen, een minicamping in de provincie Overijssel, welkom mits ze zijn aangelijnd of in een kooi zitten.

Boerencamping 't Hekke Noa in Twente

 

Boerencamping 't Hekke Noa in Albergen is gelegen in de nabijheid van een bosrijke omgeving. Het dorp Albergen is op een afstand van ongeveer 1 km. De eigenaren zijn vanaf 2008 aangesloten bij VEKABO, maar dit wil niet zeggen dat campinggasten die lid zijn van de ANWB, SVR of van een andere aanbieder niet mogen komen kamperen . Hier is namelijk iedereen van harte welkom. Sinds 2006 in men de camping op enkele punten aan het aanpassen. Er is nu nog een veldje bijgekomen waar enkele caravans en/of tenten neergezet kunnen worden. Hier ligt ook het speeltuintje voor de kinderen. Men heeft de plekken allemaal afgeschermd met bomen, zodat iedereen zijn eigen plek heeft. Ook heeft elke plek stroom (6 amp.). Er zijn enkele watertappunten op de camping aanwezig.


De familie van der Aa van boerencamping 't Hekke Noa heeft geen boerenbedrijf meer, maar men heeft nog wel enkele dieren op de boerderij zoals kippen, geiten, paarden, pauwen en twee ezels. Ook is er een mogelijkheid om gratis paard te rijden vraag hiernaar. Er zijn elk jaar weer jonge geitjes in de wei. Het sanitair is overdekt en bestaat uit 2 ruime douche-gedeeltes met wastafel,2 toiletten en 2 aanrechtblokken.Onder het aanrechtblok aan de rechterzijde staat een wasmachine en een centrifuge. Hier volgen nog enekele tips voor uitstapjes, er staan meer op de website van de camping. Singraven, Zwembad Almelo, Attraktiepark Slagharen, Dierenpark Rheine, Dierenpark Nordhorn, Siepelmarkt Ootmarsum.

Boerencamping T Hekke Noa in Overijssel

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van boerencamping 't Hekke Noa in Albergen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina