Boerencamping 'n Stork in Enter
Minicamping in de provincie Overijssel

Boerencamping 'n Stork in Enter, een minicamping in de provincie Overijssel, is schitterend gelegen aan de rand van het dorp. U vindt hier een combinatie van natuurschoon en rust, maar toch heel goed bereikbaar. Het is een camping voor het hele gezin, iedereen kan zich hier uitstekend vermaken. Niet voor niets heeft men op deze camping de slogan: hengoan is wierkomm'n. De camping is zo ingericht dat u kunt genieten op ruime plaatsen, die voorzien kunnen worden van een electra-aansluiting. Als u komt kamperen op Boerencamping 'n Stork in Enter, een minicamping in de provincie Overijssel, dan zal het u aan niets ontbreken.

BOERDERIJCAMPING 'N STORK IN OVERIJSSEL EN TWENTE

Zoals reeds is genoemd ligt boerencamping 'n Stork in Enter is een heel rustig gebied. Dit gebied, ten zuiden van Enter, is uitermate geschikt voor het maken van fiets- of wandeltochten, maar ook kunt u in de nabije omgeving van de camping ook kano's huren of gaan zwemmen. Op de camping zelf zijn nieuwe en ruime sanitaire voorzieningen aanwezig, deze zijn gesitueerd in een uit 1933 apart gebouw, welke echter wel gemoderniseerd is. U treft hier ook het chemisch toilet aan. De afwasplaats is centraal op de camping gelegen en is geheel knus en ook overdekt.

boerderijcampin 'n stork in enter, twenthe

De eigenaren van Boerencamping 'n Stork in Enter organiseren, natuurlijk bij voldoende belangstelling, regelmatig gezellige (spel) avonden. Dat doet men in de mooie en gezellige kantine, waar op kille avonden de openhaard aangestoken kan worden. In dit gebouw vindt u ook diverse fietsroutes. Bij mooi weer kunt heerlijk genieten op het vernieuwde terras. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden om vertier te zoeken in de omgeving. Het beste kunt u hiervoor terecht bij het VV kantoor of natuurlijk even zoeken via internet.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Overijssel (Twente)?
Bezoek dan HIER de website van boerdencamping 'n Stork in Enter.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina