Boerencamping 't Nieuw Heegt in Aalten
Minicamping in de provincie Gelderland

De eigenaren van Boerencamping 't Nieuw Heegt in Aalten, een minicamping in de provincie Gelderland zijn Bert en Netty Kamink. Zij willen u graag verwelkomen op hun leuke camping die bestaat uit 21 afgescheiden kampeerplaatsen. Ook is er een volledig ingerichte 5 persoonscaravan te huur. Het is mogel;ijk om hier pony rijlessen te volgen, heel leuk voor de kinderen. Dus vooral voor paardenliefhebbers is Boerencamping 't Nieuw Heegt in Aalten, een minicamping in de provincie Gelderland een mooie plek om te verblijven.

boerencamping Nieuw Heegt in aalten

 

De voorzieningen op Boerencamping 't Nieuw Heegt in Aalten zijn zonder meer goed. Er is prima en voldoende sanitair aanwezig. Deze voorzieningen zijn ook geschikt voor de mindervalide kampeerders onder ons. Ook aan de kinderen is gedacht: er is een heerlijk speelveld aangelegd met o.a. speelhuisjes, een glijbaan, schommels en natuurlijk de onmisbare trampoline. Bij slechter weer kunnen ze terecht in het “Hoenderhok”, een overdekte speelruimte met diverse spellen. Er is tevens gratis Wifi voor de campinggasten beschikbaar.

minicamping Nieuw Heegt in Aalten, Achterhoek

In de omgeving van boerencamping 't Nieuw Heegt in Aalten is van alles te beleven. Naast natuurlijk de mooie wandel- en fietstochten door deze schitterende omgeving te maken,kunt u uiteraard ook tijdens deze tochten, diverse leuke dingen doen. De diverse kastelen(daar is de Achterhoek bekend om), het bezoeken van een theetuin, het spelen van een spelletje Boerengolf, enz. enz. Volop vertier tijdens een paar weken vakantieplezier.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van boerencamping 't Nieuw Heegt in Aalten

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina