Boerencamping Eenerveen in Een
Minicamping in de provincie Drenthe

De familie Bouw, de eigenaren van boerencamping Eenerveen in Een, een minicamping in (het noorden van) de provincie Drenthe, nodigt u uit voor een vakantie op hun mooie camping. Het is een vrij nieuwe camping (geopend in 2009) en men beleeft heel veel plezier aan het runnen van hun nieuwe bedrijf. Het plezier wordt daardoor ook overgedragen aan de gasten van boerencamping Eenerveen in Een, een minicamping in de provincie Drenthe.

boerencamping Eenerveen in Een, minicamping in Drenthe

Op boerencamping Eenerveen in Een kunt u beschikken over ruime standplaatsen. De sanitaire voorzieningen zijn natuurlijk goed en in ruim voldoende mate aanwezig. Het gebouw is ook de centrale plek op de camping, hier kunt u informatie vinden over activiteiten in de omgeving. Zoals het tegenwoordig hoort is er ook draadloos internet op de camping aanwezig. U kampeert op een in bedrijf zijnde kalverhouderij. In overleg met de eigenaar kunt u kijken hoe het allemaal werkt binnen het bedrijf.

boerderijcamping Eenerveen, boerencamping in Drenthe

Op boerencamping Eenerveen inEen kunt u helemaal tot rust komen. U geniet hier van het buitenleven in het mooie Drenthe, de wandel- en fietsprovincie bij uitstek. U bent hier dicht bij de grote natuurgebieden en de bossen. Natuurlijk kunt u ook ander activiteiten ontplooien, een bezoekje aan het Gevangenismuseum in Veenhuizen, het Verkeerspark in Assen of een wandeling door de stad Groningen met zijn Groninger Museum, kortom voldoende mogelijkheden om ook actief bezig te zijn.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Eenerveen in Een.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina