Boerencamping De Drie Aa's in Wessinghuizen
Minicamping in de provincie Groningen

Boerencamping De Drie Aa’s in Wessinghuizen, een minicamping in de provincie Groningen,  is te vinden in de driehoek Onstwedde-Vlagtwedde-Wedde. De camping biedt u de keuze uit 14 grote kampeerplaatsen, allen voorzien van een 6A stroomaansluiting. De sanitairevoorzieningen zijn modern ingericht, met o.a. toiletten, douches en afsluitbare wascabines. Op boerencamping DeDrie A’s in Wessinghuizien, een minicamping in de provincie Groningen is kamperen nog wat de klant wil, nl rust, ruimte en natuurschoon.

Boerdencamping De Drie Aa's in Wessinghuizen, Provincie Groningen

In de oude boerderij bij boerencamping de Drie Aa’s in Wessinghuizen is een grote 3 kamer appartement ingericht, groot genoeg voor maximaal 5 personen.  De inrichting is geheel compleet om een mooie vakantie in door te brengen. U gebruikt de eigen sanitaire voorzieningen.  Ook is er op de camping een stacaravan te huur, groot genoeg voor 4 personen.

Minicamping De Drie Aa's in Wessinghuizen, boerderijcamping in Groningen


Westerwolde, de gemeente waar boerencamping De Drie Aa’s in Wessinghuizen is gelegen, is een schitterende afwisselende gemeente.  Geweldige landschappen en  mooie oude boerderijen wisselen zich af. Het is een geweldige ervaring om hier te voet, op de fiets of eventueel met de auto . Informatie over de diverse bezienswaardigheden in de provincie kunt u verkrijgen bij het VVV kantoor in Sellingen.

Natuurlijk wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Groningen.
Klik dan hier voor een bezoekje aan de website van boerencamping De Drie Aa’s in Wessinghuizen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina