Boerderijcamping Les petites voisines in Saint Vitte
Minicamping in het departement Cher, Centre val de Loire

Boerderijcamping Les petites voisines in Saint Vitte is een familiale mini camping op het privéterrein van de eigenaren, met een B&B en een toekomstige gite. Wil je echte rust ervaren, tot jezelf komen, je kinderen veilig laten spelen, logeren op een kinderboerderij of in het kasteeltje, dan is dit de plek. Het ligt in het departement Cher op de grens van de Allier, Auvergne in het midden van Frankrijk. Het huis is een kasteel uit de 19e eeuw in een klein dorp op het platteland. De streek is erg mooi, authentiek en er is geen massatoerisme. Er zijn veel verschillende dieren die geaaid, verzorgd en gevoerd kunnen worden als je wilt. Er is een paard, 2 melkgeiten, twee dwerg geiten, twee dwerg varkens, vier kippen, een groot konijn, drie katten en twee honden. Er worden twee kamer verhuurd in het huis, daarnaast één vier en één 5 persoons bungalow tent, volledig ingericht met bedden en keuken, en staanplaatsen voor tent, caravan en camper. Het geheel is allemaal eenvoudig, kleinschalig en familiaal. Boerderijcamping Les petites voisines in Saint Vitte is een ideale plek voor wie van natuur en rust houdt om tot jezelf te komen of lekker sportief bezig te zijn. .

Op Boerderijcamping Les petites voisines in Saint Vitte zijn voorzieningen aanwezig die uw vakantie nog aangenamer maken. Er kan regelmatig worden ingeschreven om gezamenlijk te eten, het wordt van te voren aangegeven op welke dagen dat kan. De maaltijden worden als het kan bereid met bio producten, ook uit eigen tuin. Er wordt eenvoudig maar lekker gekookt vanuit diverse windstreken. De minicamping is autovrij, wat de rust en veiligheid ten goede komt. Er is buiten een afwasplek met keuken waar alles is om te koken, inclusief ijskast met vriesvak voor algemeen gebruik. Er is een toilet en douche (het kan zijn dat er in de zomer 2020 deze voorzieningen in het grote huis zijn en dat er buiten een droog toilet is). Er is een barbecueplek, diverse zitjes en picknicktafels. Er zijn diverse speelplekken, toestellen. Direct naast de camping is het gemeente speelterrein met nog meer speeltoestellen en een pedagogische tuin. Er zijn heel veel spelletjes en boeken te leen. Een kinderstoel en kinderbedje zijn te huur.

Op enkele passen van het huis van de eigenaren van Boerderijcamping Les petites voisines in Saint Vitte is een gezellig amicaal restaurantje waar je s`middags en in de zomer ook s'avonds, lekker en betaalbaar kunt eten. In Vallon en Sully, op vijf minuten afstand, kun je elektrische fietsen en mountainbikes huren. Er is een treinstation waar de trein stopt naar Bourges en naar Montlucon. Daar is ook de supermarkt, allerlei winkeltjes, een leuke bar en diverse eetgelegenheden. Vlakbij is het foret de Tronçais waar je eindeloos kan wandelen, ook heel geschikt voor mountainbiken. Voor fietsers zijn er prachtige tochten te maken, onder andere langs het canal de Berry waar een fietspad is dat loopt van Montluçon, langs Vallon en Sully helemaal naar Saint Amand Montrond. Op 3 km zijn er paarden te huur of kun je een rijles ter plekke krijgen. Er zijn prachtige zwemmeertjes in de nabijheid met diverse watersportactiviteiten. Ook zijn er talloze prachtige kastelen te bezoeken. Op 15 minuten is er een klimparadijs, adventurepark Accrobranche. Wat verder weg is het attractiepark en dierentuin le Pal. Steden in de omgeving zijn Montlucon, Bourges, wat zeker het bezoeken waard is, Moulins sur Allier en Clermont Ferrand. In omgeving Clermont Ferrand zijn diverse attractieparken en niet te vergeten de vulkaan Puy de Dome. De eigenaren van Boerderijcamping Les petites voisines in Saint Vitte hopen je binnenkort te kunnen verwelkomen.

Wilt u nog meer weten over deze minicamping in het dep.Cher, Auvergne?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Les petites voisines in Saint Vitte.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina