Boerderijcamping Bastier in Saint Julien Labrousse
Minicamping in de Ardèche

Boerderijcamping Bastier in Saint Julien Labrousse, een minicamping in de Ardèche ligt in het Parc Regional des Monts d'Ardèche, in de uitlopers van het Central Massief. Daar vindt u de uit natuursteen opgetrokken boerderij. Deze bevindt zich op een hoogte van 750 meter. Hier bevinden we ons in het, nog tamelijk authentieke, groene hart van de Ardèche. De eigenaren Ria Martijn en Johan Beikes wonen hier sinds 2002. Sinds dat jaar is de camping met 12 plaatsen en diverse accommodaties gerealiseerd. De plekken op de camping bevinden zich op een terrein van 1 hectare, en liggen op ruime afstand van elkaar. Op 1 van de plekken staat een royaal houten chalet en op een andere plek een traditionele mongoolse yurt. Men biedt ook chambre- en table d'hôte (met producten van eigen boerderij), een 2-persoonskamer, een 4-persoonsappartement en een 4-persoons gîte (huisje) en op de camping nog een grote caravan. Rondom de boerderij heeft u vanaf alle campingplekken en huuraccommodaties een panoramisch uitzicht. Het streven is Boerderijcamping Bastier in Saint Julien Labrousse, een minicamping in de Ardèche ligt in het Parc Regional des Monts d'Ardèche en het overig terrein (totaal bijna 3 hectare) rondom de boerderij zo natuurlijk mogelijk te houden.


Op Boerderijcamping Bastier in Saint Julien Labrousse is een groentetuin en er zijn boerderijbeesten: geiten, kippen en konijnen. Daarnaast poezen en honden. Een ieder mag helpen met het melken van de geiten. Ook kan geholpen worden met het verzorgen van de overige beesten of in de tuin. Het sanitair is ruim en recent en in alle ruimtes is warm water. Op het terras bij het huis kan gebruik worden gemaakt van WIFI. In de zomer is de camping auto-vrij en mag de auto alleen bij aankomst en vertrek de camping op. Op het terrein is een klein zwembad. Vier keer per week komt de bakker met vers brood. Table d'hôte kan op aanvraag. Kamers, chalet en gîtes zijn het hele jaar geopend, de camping van 1 april tot 31 oktober


In de omgeving van Boerderijcamping Bastier in Saint Julien Labrousse kan men uitstekend wandelen en mountainbiken of fietsen (cyclo-sportief en ook met een elektrische fiets). Er zijn diverse kaarten en routes te leen. In de directe omgeving is er verder elke dag wel een week- of rommelmarkt, zijn er leuke plaatsjes (Chalencon, Antraigues sur Volane, Desaignes) en steden (Le-Puy-en-Velay en Aubenas) te bezoeken, waaronder ook een aantal Villages caractère d'Ardèche. Daarnaast zijn er in de hele omgeving kastelen en andere historische gebouwen te bezoeken. In veel beken, rivieren en meren kan goed worden gezwommen. Vissen kan ook in de wijde omgeving.


Wilt u meer informatie over deze minicamping in de Ardéche?
Kijk dan eens op de website van Boerderijcamping Bastier in Saint Julien Labrousse


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina