Boerderijcamping Aylsumaheerd in Westeremden
Minicamping in Groningen

De boerderij bij Boerderijcamping Aylsumaheerd in Westeremden, een minicamping in de provincie Groningen, ligt even buiten Westeremden op het Hoogeland van Groningen. Het is in gebruim zijnde boerderij, een gemengd bedrijf met koeien en akkerbouw. Verder is op dit bedrijf de kunstgalerie “Op de wind” gevestigd. In Op de wind zijn het hele jaar door tentoonstellingen van hedendaagse kunstenaars te zien. Daarnaast verbouwen wij een 11 tal bijzondere aardappelrassen en een aantal bonen en andere groenten die we aan huis en op de streekmarkt in het nabij gelegen Middelstum verkopen. Wilt u dus kamperen bij de boer, kom dan naar Boerderijcamping Aylsumaheerd in Westeremden, een minicamping in de provincie Groningen.

boerderijcamping Ayisumaheerd in Westeremden, provincie Groningen

Op Boerderijcamping Aylsumaheerd in Westeremden staat 1 huisje, een hooiberghut. Deze is geschikt voor maximaal 4 personen. Maar, zoals het hoort is er ook plaats voor twee campers en voor enkele tenten. De sanitaire voorzieningen zijn gevestigd in de boerderij. Doordat het niet al te veel kampeerplaatsen zijn, is dit ene ideale plaats om te genieten van de rust en de ruimte. Ook voor kinderen is het de leerschool hoe men op een boerderij leeft en werkt.

Minicamping of boerencamping in de provincie Groningen

In de omgeving van Boerderijcamping Aylsumaheerd in Westeremden kun je eindeloos fietsen en wandelen. Je kunt genieten van de rust en de weidsheid van het Groninger landschap. Vanaf de boerderij kun je een aantal wandelroutes van 1 a 2 uur ondernemen. In de omgeving zijn een aantal oude dorpjes met monumentale kerken en andere oude gebouwen. Op veel plekken zijn ook oude borgen, versterkte boerderijen te bezichtigen Er is in Loppersum een wellness centrum en in Wirdum een kanocentrum. Allemaal in een straal van 15 kilometer.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan HIER de website van Boerderijcamping Aylsumaheerd in Westeremden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina