Boerderijcamping Aan de Dijk in Beuningen,
Boerencamping in de provincie Gelderland

Marlies Hermans beheert Boerderijcamping aan de Dijk in Beuningen, een boerencamping in de provincie Gelderland. De camping maakt deel uit van een biologische natuurboerderij. Deze biologische natuurboerderij uit 1778 staat op een mooie rustieke plek aan de dijk. De gebouwen verkeren in oorspronkelijke staat. Kenmerkend zijn een sobere leefstijl en bedrijfsvoering. Er worden oude en soms zeldzame Nederlandse huisdierrassen gefokt, zoals Haflinger pony’s, Brandrode Runderen, zwartblesschapen, Nederlandse witte, bonte en landgeiten, Rijnlander kippen, Emder ganzen en Groenendaeler herdershonden. Dus back to basis op boerderijcamping Aan de Dijk in Beuningen, een boerencamping in de provincie Gelderland.

Boerderijcamping Aan de Dijk in BeuningenHet kampeerterrein van boerderijcamping Aan de Dijk in Beuningen biedt plaats aan 15 tenten. In overleg met de boerin kunnen ook caravans een plekje krijgen op de boerderij. Er zijn tevens twee vierpersoons caravans, een tweepersoons caravan, twee bungalowtenten en een aantal tipi’s te huur. De sanitaire voorzieningen bevinden zich op de deel en zijn erg sober. Meenemen van huisdieren kan in overleg. Ook ruiters met hun paarden zijn welkom; in de omgeving zijn ruiterroutes uitgezet. Rondleidingen op en rond het bedrijf zijn in overleg mogelijk. In de zomer kunt u op de boerderij deelnemen aan workshops beeldhouwen. Op de boerderij worden geitenkaas, eieren, groenten, fruit, bloemen, planten, vlees en melk verkocht. Informatie en kaarten over de omgeving zijn aanwezig.

Boerderijcamping Aan De Dijk in Beuningen is een ruige lokatie voor mensen die het boerenleven samen met de beesten weten te waarderen en die niet bang zijn voor de soms wat modderige omstandigheden op en rond de boerderij. Goede wandelmogelijkheden op het schiereiland Ewijkse Plaat (honden niet toegestaan) en in een oud bos bij kasteel Doddendael en langs de Waal. Tegenover de boerderij begint een 250 ha groot natuurgebied in de uiterwaarden. Nijmegen biedt volop cultuur en uitgaansmogelijkheden.

Omgeving van Boerderijcamping aan de Dijk in Beuningen

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerederijcamping Aan de Dijk in Beuningen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina